-
MenuBack
-
CHRISTMAS SELECTION
-
-
Tous les produits festifs
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
CHRISTMAS SELECTION
-
-
Tous les produits festifs
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes78478 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes60626 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes20231 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes13455 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
POTIMARRON RÔTI AU MIEL ET MELANGE 4 EPICESDécouvrez cette recette simple et rapide à faire pour Noël ! Pleine de douceur et de saveurs, c'est une façon...Read more
-
Les saveurs du Pays Basque avec Albert Ménès149 viewsÀ la Découverte des Saveurs du Pays Basque avec les idées recettes et les indispensables d'Albert MénèsRead more
-
Mocktail aux épices d'hiver262 viewsDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès396 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1558 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Le fameux Osso bucco
Ingrédients :
- 1 kg d'osso bucco
- 4 tomates
- 1 oignon blanc
- 150g de champignon de Paris
- 1 bocal d'olive noire Albert Ménès
- 1 bocal d'olive verte Albert Ménès
- 1 bocal de crème de tomate Albert Ménès
- 2/3 feuilles de laurier
- 1/2 verre de vin blanc
- Huile d'olive
- Sel rose d'Himalaya Albert Ménès
- Poivre de Sarawak Albert Ménès
- Un peu de farine
- Une noix de beurre
Préparation :
Pour commencer, faites bouillir de l'eau dans une casserole en y mettant une tomate durant 1 minute avant de la retirer et d'en enlever la peau.
Recommencez cette étape ensuite pour les autres tomates.
Nettoyez et coupez les champignons de Paris. Ensuite, mettez les champignons dans une casserole d'eau bouillante pendant 10 minutes pour les sortir de l'eau par la suite, les égoutter et les garder en réserve.
Ensuite, faites chauffez de l'huile et du beurre dans une cocotte.
Farinez vos morceaux d'osso buco et faites les revenir dans l'huile et le beurre. Salez et poivrez.
Faites dorer toutes les faces de votre viande. Retirez les de votre cocotte et réservez les.
Dans votre cocotte, faites dorer l'oignon préalablement émincé. Ensuite, ajoutez les tomates coupées en 4 et faites les fondre en mettant couvercle sur la cocotte.
Ajoutez la crème de tomates.
Une fois les tomates fondues, ajoutez ½ verre de vin blanc, salez et poivrez.
Enfin, ajoutez la feuille de laurier, les olives noires, vertes et les champignons de Paris.
Rajoutez vos morceaux de viandes, couvrez et laissez cuire à feu moyen pendant 1 heure.
Related products
-
Green Picholine Olives
Price: €6.70 -
Organic Dried Tomato Cream
Price: €5.00 -
Bay Leaves
Price: €2.70 -
Purple Gaeta Olives
Price: €6.60 -
Himalayan Pink Salt
Price: €6.00 -
Smoked Black Pepper
Price: €7.50
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20216754 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175003 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20177392 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
9340 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173651 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174242 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173686 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20173052 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more
-
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20172889 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more
-
Amuse Bouche d'Oboles à l'Emmental, crème montée infusée au lard et oeuf de caille
Posted in: Recipes20/06/20172661 viewsJulien, du service export chez Albert Ménès, vous propose sa recette d'amuse bouche d'ObolesRead more