-
MenuBack
-
CHRISTMAS SELECTION
-
-
Tous les produits festifs
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
CHRISTMAS SELECTION
-
-
Tous les produits festifs
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes78467 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes60609 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes20227 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes13452 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
POTIMARRON RÔTI AU MIEL ET MELANGE 4 EPICESDécouvrez cette recette simple et rapide à faire pour Noël ! Pleine de douceur et de saveurs, c'est une façon...Read more
-
Les saveurs du Pays Basque avec Albert Ménès147 viewsÀ la Découverte des Saveurs du Pays Basque avec les idées recettes et les indispensables d'Albert MénèsRead more
-
Mocktail aux épices d'hiver260 viewsDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès395 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1557 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Une recette de salade au canard croustillant relevé par une vinaigrette à l'ail noir.
Pour 4 personnes -Difficulté: Facile Préparation : 30 min Cuisson : 10 min
Ingrédients
30 g de confit d’ ail noir Albert Ménès 40 g de noix de cajou grillées et salées Albert Ménès 30 g d’olives violettes de Gaeta Albert Ménès 2 cuisses de canard Pousses et herbes sauvages 15 cl d’huile d’olive 5 cl de viniagre de vin rouge Huile d’arachide, sel et poivre [produit id='472'][produit id='268'][produit id='373']
Préparation
Désosser les cuisses de canard puis les saler. Sur une poêle, ajouter de l’huile d’arachide et lorsque celle-ci est chaude, faire cuire environ 10 minutes à feu moyen les cuisses de canard.
Astuce de chef: pour que la peau devienne croustillante, placer un poids sur les cuisses de canard lors de la cuisson.
Pendant ce temps, laver et éplucher si besoin les pousses et herbes sauvages. Hacher finement les noix de cajou et les olives Gaeta Albert Ménès.
Préparer la vinaigrette d’ail noir en mélangeant l’huile d’olive, le confit d’ ail noir Albert Ménès, les olives violettes de Gaeta Albert Ménès, et le vinaigre de vin rouge.
Trancher finement les cuisses de canard, assaisonner l’ensemble de la vinaigrette d’ ail noir et dresser à votre convenance en saupoudrant de noix de cajou.
Related products
-
Purple Gaeta Olives
Price: €6.60 -
Organic Black Garlic Paste
Price: €16.60
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20216752 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172546 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175003 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20177391 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
9337 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173648 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174241 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173685 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20172889 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more
-
Tout savoir sur le confit d'ail noir Albert Menès
Posted in: Tips and tricks29/05/20172500 viewsGrande nouveauté 2017, nous sommes fiers de vous présenter notre confit d’ail noir !Read more