-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes166208 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes153481 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes27417 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes19098 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes18776 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
Featured posts
-
Feta and tomato cake with wild garlicRediscover savoury cake with this sunny version, featuring melting feta cheese, sun-dried tomatoes and a touch of...Read more
-
Spring salad of artichokes with horseradishPosted in: Recipes35 viewsDiscover this springtime recipe with seasonal vegetables, enhanced by a horseradish sauce that adds spice and pepper...Read more
-
Orange salad with marmaladePosted in: Recipes43 viewsDiscover how to prepare this cinnamon-twisted orange salad, with a touch of orange and lemon marmalade for even more...Read more
-
Pâte de curry VS curry en poudre : quelle différence263 viewsDécouvrez la subtilité d'une utilisation d'une épice en poudre ou en version condiment pour sublimer au mieux vos...Read more
-
L’ail des Ours, un aromate parfumé5010 viewsCette plante à bulbe aromatique au nom si particulier, pendant très longtemps méconnue du grand public, connait une...Read more
Soupe de Châtaignes
Chez nous, les châtaignes sont synonymes de chaleur et réconfort. On apprécie s’en délecter que ce soit en plat de résistance ou au goûter! Alors, rien que pour vous, nous vous dévoilons en exclusivité la recette favorite d’Albert…
Pour 4 personnes
Préparation: 10 min
Cuisson: 15 min
Ingrédients
2 bocaux de Marrons Entiers Cuits au Naturel Albert Ménès
1 oignon
1 cube de bouillon de volaille
Du Romarin Albert Ménès
Du Persil Albert Ménès
1 pincée de Noix de Muscade à râper Albert Mènes
½ L d’eau
Sel au Céleri Albert Ménès
10 cL de lait
1 noix de beurre
[produit id='742'][produit id='799'][produit id='288'][produit id='333'][produit id='342']
Préparation
Dans un premier temps, émincez l’oignon puis égouttez les marrons.
Dans un second temps, faites fondre le beurre dans une cocotte puis ajoutez-y l’oignon, suivi des marrons.
Après les avoir fait dorer quelques minutes, ajoutez l’eau et ensuite le bouillon. Enfin, assaisonnez avec le romarin, la noix de muscade râpée etle sel au céleri.
Par la suite, après ébullition, faites cuire à feu moyen pendant 10 minutes.
Puis passez la soupe au blender en y ajoutant le lait. Par ailleurs, vous pouvez ajouter du lait ou de l'eau à loisir si vous estimez la soupe trop épaisse.
Enfin, servez la soupe dans de jolis mugs. Puis parsemez-la de persil et régalez-vous !
Related products
-
Parsley
Price: €4.80 -
Celery Salt
Price: €4.30 -
Natural Whole Chestnuts
Price: €7.20 -
Rosemary Origin France
Price: €5.80
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20218136 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175928 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20179297 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
11583 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20174317 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174944 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more -
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20174263 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more -
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20173568 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more -
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20173384 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more -
Amuse Bouche d'Oboles à l'Emmental, crème montée infusée au lard et oeuf de caille
Posted in: Recipes20/06/20173104 viewsJulien, du service export chez Albert Ménès, vous propose sa recette d'amuse bouche d'ObolesRead more