-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes64123 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes43167 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes18946 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes12359 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Mocktail aux épices d'hiverDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès237 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1229 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Soupe de Châtaignes
Chez nous, les châtaignes sont synonymes de chaleur et réconfort. On apprécie s’en délecter que ce soit en plat de résistance ou au goûter! Alors, rien que pour vous, nous vous dévoilons en exclusivité la recette favorite d’Albert…
Pour 4 personnes
Préparation: 10 min
Cuisson: 15 min
Ingrédients
2 bocaux de Marrons Entiers Cuits au Naturel Albert Ménès
1 oignon
1 cube de bouillon de volaille
Du Romarin Albert Ménès
Du Persil Albert Ménès
1 pincée de Noix de Muscade à râper Albert Mènes
½ L d’eau
Sel au Céleri Albert Ménès
10 cL de lait
1 noix de beurre
[produit id='742'][produit id='799'][produit id='288'][produit id='333'][produit id='342']
Préparation
Dans un premier temps, émincez l’oignon puis égouttez les marrons.
Dans un second temps, faites fondre le beurre dans une cocotte puis ajoutez-y l’oignon, suivi des marrons.
Après les avoir fait dorer quelques minutes, ajoutez l’eau et ensuite le bouillon. Enfin, assaisonnez avec le romarin, la noix de muscade râpée etle sel au céleri.
Par la suite, après ébullition, faites cuire à feu moyen pendant 10 minutes.
Puis passez la soupe au blender en y ajoutant le lait. Par ailleurs, vous pouvez ajouter du lait ou de l'eau à loisir si vous estimez la soupe trop épaisse.
Enfin, servez la soupe dans de jolis mugs. Puis parsemez-la de persil et régalez-vous !
Related products
-
Parsley
Price: €4.80 -
Ground Nutmeg
Price: €6.80 -
Celery Salt
Price: €4.30 -
Natural Whole Chestnuts
Price: €7.20 -
Rosemary Origin France
Price: €5.80 -
Tonka Beans
Price: €7.10
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20215708 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20174795 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20176968 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
8896 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173475 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174038 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173548 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20172943 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more
-
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20172802 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more
-
Amuse Bouche d'Oboles à l'Emmental, crème montée infusée au lard et oeuf de caille
Posted in: Recipes20/06/20172554 viewsJulien, du service export chez Albert Ménès, vous propose sa recette d'amuse bouche d'ObolesRead more