-
MenuBack
-
SALES
-
-
WINTER SALES
Enjoy ou winter sales on a selection of more than 90 products from -30% to -50%!
-
-
-
-
Peppers with Albacore Tuna
Condiments, spices, dried fruit, delicatessen: a selection just for you !
-
-
Seafood Curry Blend
A pleasant, fragrant blend created by Albert Ménès to enhance your fish and shellfish dishes.
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SALES
-
-
WINTER SALES
Enjoy ou winter sales on a selection of more than 90 products from -30% to -50%!
-
-
-
-
Peppers with Albacore Tuna
Condiments, spices, dried fruit, delicatessen: a selection just for you !
-
-
Seafood Curry Blend
A pleasant, fragrant blend created by Albert Ménès to enhance your fish and shellfish dishes.
-
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes94173 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes79747 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes21581 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes14537 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
CHEESECAKE A LA CREME DE MARRONOffrez à vos invités un dessert gourmand et réconfortant qui ravira leurs papilles. Ce cheesecake allie l’onctuosité...Read more
-
RIZ AU SAFRAN ET NOIX DE SAINT JACQUES CURRY VERTPosted in: Recipes249 viewsDécouvrez ce repas à la fois simple et raffiné. Régalez vos convives pour Noël avec ce savoureux riz au safran...Read more
-
POTIMARRON RÔTI AU MIEL ET MELANGE 4 EPICESPosted in: Recipes393 viewsDécouvrez cette recette simple et rapide à faire pour Noël ! Pleine de douceur et de saveurs, c'est une façon...Read more
-
Les saveurs du Pays Basque avec Albert Ménès249 viewsÀ la Découverte des Saveurs du Pays Basque avec les idées recettes et les indispensables d'Albert MénèsRead more
-
Mocktail aux épices d'hiver385 viewsDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
Roulés de courgette, chèvre frais et ciboulette
La courgette, un grand classique? Pas si sûr, elle ne cesse de nous surprendre comme ici cette délicieuse recette idéale pour de jolies bouchées apéritives. D’ailleurs, on n’en fait qu’une .. bouchée!
Pour4 personnes
Temps de préparation: 20 min
Ingrédients:
2 courgettes
1 fromage de chèvre frais
Le jus d’1/2 citron
2 c. à s. de ciboulette Albert Ménès
Huile d’olive
Sel et poivre
[produit id='297'][produit id='698']
Préparation :
Commencer d’abord par laver puis sécher les courgettes. Ensuite, pelez-les dans le sens de la longueur afin d’obtenir d’épaisses et larges lamelles.
Par ailleurs, mélangez le fromage frais avec la ciboulette, le jus de citron et l’huile d’olive . Vous pouvez ensuite assaisonner de sel et de poivre.
Enfin, prélevez une cuillerée de garniture et déposez-là à l’extrémité d’une lamelle de courgette. Roulez cette lamelle sur elle-même puis placez-la dans une grande assiette. Renouvelez l’opération pour chaque lamelle puis réservez vos bouchées au frais.
Vos roulés sont prêts! Nous vous recommandons de les déguster en apéritif ou en entrée, en les disposant sur un joli plat à cake.
Astuce de chef : adaptez la recette avec d’autres herbes aromatiques!
Related products
-
Chives
Price: €6.00 -
Belém Peppercorns - Pepper Mill
Price: €6.40
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20217441 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172116 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175226 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20177753 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
9819 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173819 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174422 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173808 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20173154 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more
-
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20172985 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more