-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes166718 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes153608 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes27451 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes19120 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes18803 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
Featured posts
-
Feta and tomato cake with wild garlicRediscover savoury cake with this sunny version, featuring melting feta cheese, sun-dried tomatoes and a touch of...Read more
-
Spring salad of artichokes with horseradishPosted in: Recipes60 viewsDiscover this springtime recipe with seasonal vegetables, enhanced by a horseradish sauce that adds spice and pepper...Read more
-
Orange salad with marmaladePosted in: Recipes79 viewsDiscover how to prepare this cinnamon-twisted orange salad, with a touch of orange and lemon marmalade for even more...Read more
-
Pâte de curry VS curry en poudre : quelle différence269 viewsDécouvrez la subtilité d'une utilisation d'une épice en poudre ou en version condiment pour sublimer au mieux vos...Read more
-
L’ail des Ours, un aromate parfumé5035 viewsCette plante à bulbe aromatique au nom si particulier, pendant très longtemps méconnue du grand public, connait une...Read more
Rôti de dinde aux airelles
Ingrédients
|
[produit id='28'][produit id='742'][produit id='298'][produit id='348']
Préparation
Ciseler les échalotes finement. Faire revenir à feu très doux dans une poêle anti-adhésive avec une cuillère à soupe de bouillon. Lorsque les échalotes sont translucides, ajouter les champignons, les marrons entiers et le reste du bouillon. Faire réduire.
Lorsque le jus a bien réduit, ôter du feu. Réserver quelques marrons et champignons entiers. Hacher le reste en petits morceaux afin de former une farce compacte. Saler, poivrer.
Affiner les escalopes à l'aide d'un rouleau à pâtisserie. Les escalopes doivent être le plus fines possible. Déposer l'équivalent de 2 cuillères à soupe de farce à une extrémité de l'escalope. Bien serrer la farce. Rouler l'escalope sur elle-même afin d'enfermer la farce, en serrant bien. Fermer le roulé avec de la ficelle. Répéter l'opération sur les autres escalopes.
Huiler légèrement la poêle à l'aide d'un papier absorbant. Faire chauffer la poêle et déposer les roulés. Faire cuire en retournant régulièrement pour faire dorer toutes les faces.
Avec un couteau très aiguisé, couper le roulé en 5 à 6 petits tronçons. Les déposer dans l'assiette. Décorer ensuite avec les champignons et les marrons, ainsi que quelques feuilles de cerfeuil. Servir.
Related products
-
Cracked Black Pepper
Price: €6.10 -
Natural Whole Chestnuts
Price: €7.20 -
Ground Cinnamon
Price: €3.90
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20218141 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175937 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20179308 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
11593 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20174321 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174948 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more -
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20174266 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more -
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20173572 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more -
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20173387 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more -
Amuse Bouche d'Oboles à l'Emmental, crème montée infusée au lard et oeuf de caille
Posted in: Recipes20/06/20173107 viewsJulien, du service export chez Albert Ménès, vous propose sa recette d'amuse bouche d'ObolesRead more