-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes62909 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes41004 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes18813 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes12251 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Mocktail aux épices d'hiverDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès220 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1188 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Canard laqué au miel épicé et à la cannelle
Pour 6 personnes
Difficulté:Facile
Préparation: 20 min
Cuisson: 50 min
Ingrédients
|
[produit id='311'][produit id='79'][produit id='310'][produit id='313']
Préparation
Dans une casserole, mettre le miel d'acacia Albert Ménès ainsi que les différentes épices, et faire réduire àfeu doux5 à 10 minutes. Lemiel doit êtrenappant.
Préchauffer le four à 180°C. Saler le canard à l’intérieur et à l’extérieur. Faire ensuite chauffer l’huile dans une cocotte et faire colorer le canard en insistant sur les cuisses. Tourner la volaille sur une cuisse et enfourner la cocotte au four.
Faire cuire la volaille à découvert environ 10 minutes au four. Puis tourner le canard sur l’autre cuisse et faire cuire 10 minutes de nouveau, en l’arrosant de son jus. Passé ce temps, poser le canard sur le dos, napper la poitrine de miel épicé, enfourner pour 10 minutes, en arrosant toujours pour que le canard soit uniformément recouvert de miel.
Sortir le canard de la cocotte, le poser dans un plat et recouvrir de papier aluminium. Laisser enfin reposer.
Verser 25 cl d’eau dans la cocotte et faire réduire 10 minutes sur feu doux en remuant pour obtenir un jus concentré et bien lié. Filtrer celui-ci à la passoire fine et verser dans une saucière préchauffée. Découper le canard en morceaux et server avec la sauce.
Related products
-
French Acacia Honey 250g
Price: €10.80 -
Star Anise
Price: €8.60 -
Cinnamon Sticks
Price: €5.10 -
Green Cardamom
Price: €6.20 -
Juniper Berries
Price: €5.40 -
Black Peppercorns
Price: €5.90 -
Coriander Seeds
Price: €5.20
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20215641 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20172546 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172464 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Frichti x Albert Ménès
Posted in: Meetings12/04/20172491 viewsSuivez l'opération spéciale Bretagne de Frichti et retrouvez nos sardines à l'ancienne dans leur séléction gourmandeRead more
-
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172014 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20174771 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20176921 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
8837 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173457 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174018 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more