-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes128384 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes124175 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes24626 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes16822 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Boulettes de quinoa à l'indienneDécouvrez cette recette de boulettes de quinoa aux saveurs indiennes avec une touche de curry et de safranRead more
-
Spritz revisité au mélange vin chaud210 viewsRéinventez le Spritz avec cette version chaude et notre mélange vin chaud, un régal pour se réchauffer cet hiverRead more
-
Savoyard fonduePosted in: Recipes3718 viewsTreat your guests to this traditional, hearty dish. This blend of Savoy cheeses, spiced up with our garlic confit,...Read more
-
Rice pudding with cinnamonPosted in: Recipes257 viewsThis recipe for rice pudding will delight your taste buds with its sweetness and indulgence. Flavoured with our...Read more
-
CHEESECAKE A LA CREME DE MARRONPosted in: Recipes760 viewsOffrez à vos invités un dessert gourmand et réconfortant qui ravira leurs papilles. Ce cheesecake allie l’onctuosité...Read more
Œufs mimosa à la Betterave
@lesbonheursdekarin a essayénotre nouvelle crème de betterave, chèvre et baies roses! Ellevous propose unedélicieuse recette d'œufs mimosa à la betterave, pleine de saveurs estivales pour l'arrivée des beaux jours.Vous allez adorer le printemps !
Qui est@lesbonheursdekarin alias⭐️En-K Gourmand⭐️ ?
Photographe et artiste, passionnée de cuisine et gourmande, elle aime allier le beau et le bon. Sur son blog, elle créé de magnifiques petites cartes recettes: à découvrir sans plus tarder ! Retrouvez tous les conseils et les petits bonheurs de Karinici! "Cuisiner suppose une tête légère, un esprit généreux et un coeur rare."
[gallery columns="1" ids="4296"]
Pour8 personnes
Difficulté :Facile
Préparation : 20 min
Cuisson:8min
Repos : 1h
Ingrédients
1 pot decrème debetterave, chèvre et baies rosesAlbert Ménès
|
[produit id='562'][produit id='392'][produit id='349'][produit id='586']
Préparation
Faire cuire les œufs dans une casserole d’eau bouillante pendant 8 minutes. Les égoutter et les faire refroidir dans un bol rempli d’eau froide et les écailler.
Dans un cul de poule, mettre la betterave cuite en cubes, disposer les œufs et les recouvrir d’eau froide. Laisser reposer une heure.Préparer la sauce salade en mélangeant l’huile, le vinaigre, le sel et le poivre, réserver.
A l’aide d’une mandoline, faire des lamelles de betterave ronde de Chioggia et de pomme verte. Couper les œufs en deux, récupérer les jaunes et les disposer dans un bol. Les émetier à la fourchette, ajouter le pot de crème debetteraves, chèvre et baies roses, poivrer et mélanger. Farcir les blancs avec la préparation.
Dans une assiette, mettre un peu de salade, disposer les œufs. Ajouter des lamelles de pommes vertes et de betteraves ronde de Chioggia. Disposer quelques framboises et assaisonner de sauce salade.
[gallery columns="1" size="full" ids="4372"]
Related products
-
Ground White Pepper
Price: €7.95 -
Himalayan Pink Salt
Price: €5.90 -
Goat's Cheese, Beetroot and Pink Peppercorn Spread
Price: €4.90
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20217823 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20172831 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172752 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Frichti x Albert Ménès
Posted in: Meetings12/04/20172692 viewsSuivez l'opération spéciale Bretagne de Frichti et retrouvez nos sardines à l'ancienne dans leur séléction gourmandeRead more -
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172189 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175587 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20178538 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
10764 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20174087 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174719 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more