-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!02/05/2021Posted in: Recipes296809 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more -
Poulet basquaise : the real traditional recipe28/02/2023Posted in: Recipes185512 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more -
Tunisian Chakchouka18/10/2022Posted in: Recipes36521 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more -
La piperade03/08/2023Posted in: Recipes26912 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more -
Tunisian couscous from the sea18/10/2022Posted in: Recipes26407 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Poule au pot : la recette traditionnelle de grand-mèreGoûtez à la tendresse de cette recette de grand-mère mijotée pendant plusieurs heures.Read more -
Petit guide : Quels ingrédients pour une bonne raclette ?15/09/2025238 viewsPlat typique des régions montagneuses, la raclette est devenue un repas d’hiver par excellence au fil des années. La...Read more -
-
Lemon, poppy seed and blueberry cake05/08/2025Posted in: Recipes755 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more -
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbs04/08/2025Posted in: Recipes824 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
Tacos à l’épaule de cochon grillée
Ingrédients
|
[produit id='583'][produit id='315']
Préparation
Préchauffer le four à 140 degrés.
Mélanger 2 cuillères à soupe d’huile d’olive avec le mélange mexicain Albert Ménès. Colorer dans une poêle chaude l’épaule de cochon, puis la badigeonner du mélange épicé. Placer celle-ci dans une cocotte fermée et la cuire au four à 140 degrés durant 4 heures.
Pendant ce temps, couper les avocats en deux, les dénoyauter, récupérer la chair à l’aide d’une cuillère. Couper celle-ci en petits cubes. Éplucher et ciseler l’oignon rouge. Ecraser et mélanger l’avocat, l’oignon rouge, le jus du citron vert, deux cuillères à soupe d’huile d’olive et saler. Effeuiller la coriandre.
Une fois la viande cuite, l’effilocher. Garnir les tacos de viande, de mélange à l’avocat et parsemer de feuilles de coriandre.
Astuce de chef : pour une version plus puissante et piquante, remplacez le mélange mexicain par du chili Albert Ménès
Related products
-
Chilli Powder
Price: €5.90 -
Mexican Mix
Price: €3.70
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219733 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20173524 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173841 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177782 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201712206 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14831 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more










