-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes56896 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes34316 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes18453 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes11871 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
L'automne avec Albert MénèsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1071 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
-
Notre sélection de recettes estivalesPosted in: Recipes464 viewsDécouvrez nos recettes faciles à emporter et à partager, idéales pour l'été !Read more
Sablés à la confiture
Envie de vous amuser avecvos enfants ? Proposez-leur un atelier pâtisserie etdéclinez cette recette de sablés à l'infini avec notre gamme de confitures !
Pour 4 personnes
Difficulté: Facile
Préparation: 15 min
Cuisson: 7 min
Ingrédients
250 g de margarine |
[produit id='407'][produit id='426'][produit id='429'][produit id='474']
Préparation
Mélanger dans un récipient la margarine et les jaune d’œufs puis rajouterla maïzena et le sucre glace. Bien mélanger puis rajouter la levure. Y ajouter ensuite lafarine jusqu'à obtention d'une pâte consistante.
Travailler cette pâte avec un rouleau à pâtisserie. Avec un emporte pièce, façonner des cerclesde pâte. Avec un second emporte pièce, tailler des formes à l'intérieur de certains de ces cercles. Pour Pâques, vos enfants seront ravis de découper des lapins !
Placer au four pendant 7 minutes environ.Laisser refroidir, puis mettre de la confiture de votre choix sur les cercles entiers.La coller avec l'autre partie trouée. Saupoudrer du sucre glace pour finaliser la décoration.
Related product
-
Extra Strawberry Jam
Price: €6.20
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20215474 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20172526 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172440 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20174708 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20176805 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
8660 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173417 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20173958 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173469 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20172896 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more