-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes128344 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes124055 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes24610 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes16809 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Boulettes de quinoa à l'indienneDécouvrez cette recette de boulettes de quinoa aux saveurs indiennes avec une touche de curry et de safranRead more
-
Spritz revisité au mélange vin chaud207 viewsRéinventez le Spritz avec cette version chaude et notre mélange vin chaud, un régal pour se réchauffer cet hiverRead more
-
Savoyard fonduePosted in: Recipes3707 viewsTreat your guests to this traditional, hearty dish. This blend of Savoy cheeses, spiced up with our garlic confit,...Read more
-
Rice pudding with cinnamonPosted in: Recipes249 viewsThis recipe for rice pudding will delight your taste buds with its sweetness and indulgence. Flavoured with our...Read more
-
CHEESECAKE A LA CREME DE MARRONPosted in: Recipes748 viewsOffrez à vos invités un dessert gourmand et réconfortant qui ravira leurs papilles. Ce cheesecake allie l’onctuosité...Read more
Poulet au curry
Pour 4 personnes
Préparation : 35 min
Cuisson : 20 min
Ingrédients :
- 4 blancs de poulet
- 20 cl de crème fraiche
- 1 oignon blanc
- 1 c.à.s. de curry doux Albert Ménès
- 1 c.à.s. de pâte de curry jaune Madras BIO Albert Ménès
- 1 c.à.c. d’ail semoule Albert Ménès
- 1 filet de jus de citron
- 1 c.à.c. de ciboulette Albert Ménès
- Sel et poivre
Préparation :
- Découpez vos blancs de poulet en morceaux, puis l’oignon finement.
- Dans une poêle, mélangez l’oignon, la crème fraiche, le curry, la pâte de curry, l’ail, le citron, le sel et le poivre.
- Ajoutez les morceaux de poulet et faites cuire à feu moyen pendant 20 min. Surveillez et remuez régulièrement.
- Une fois le poulet cuit, ajoutez la ciboulette, et servez avec du riz blanc.
Related products
-
Chives
Price: €5.90 -
Garlic Granules
Price: €10.50 -
Mild Curry Powder
Price: €4.85 -
PGI Kampot Peppercorns - Pepper Mill
Price: €14.90 -
Organic Ginger Yellow Curry from Madras
Price: €4.20
Related posts
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172742 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Albert Ménès lauréat au Grand Prix Cuisine Actuelle 2017 !
11/12/20171930 viewsNous sommes fiers de vous annoncer l'élection de notre confit pour fromage au Grand Prix Cuisine Actuelle 2017 !Read more -
Albert Ménès X Interflora
2205 viewsDécouvrez l'Automnépicé d'Albert Ménès et Interflora !Read more -
Soutenez avec nous l’école de pâtisserie du Bayon
Posted in: News11/01/20182130 viewsNous avions à coeur de vous partager cette belle aventure, aussi gourmande que généreuse, aussi passionnée qu'engagée.Read more -
Albert Ménès présent au Taste of Paris
Posted in: News02/03/20182523 viewsVenez nous rendre visite à Taste Of Paris du 17 au 20 Mai 2018, au Grand Palais !Read more -
Albert Ménès dans les boxs QuiToque
Posted in: News18/03/20182182 viewsA découvrir de toute urgence !Read more -
Venez visiter le premier corner Albert Ménès
Posted in: News05/07/20182082 viewsSi vous êtes de passage à Nice durant l'été ...Read more -
Découverte de la Mixologie à Paris
2441 viewsSuivez nous dans l'univers créatif de talentueux mixologues parisiens ...Read more -
Dans le secret de l'atelier des confitures
26/03/20192546 viewsSuivez-nous dans les coulisses de notre atelier !Read more -
Le Made in France façon Albert Ménès
01/07/20192662 viewsLe Made in France façon Albert MénèsRead more