-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes62909 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes41004 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes18813 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes12251 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Mocktail aux épices d'hiverDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès220 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1188 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Les mini cookies salés Ann's cookies
Ann's Cookies, vous connaissez ? Nous avons été conquis par cette Maison artisanale proposant descookies traditionnels et d'exception. Repérés à La GrandeEpicerie de Paris, nous avons décidé d'associer nosmarques respectives,partageant des valeurs similaires qui nous sont chères !
Cette année, à l'occasion de la Saint Valentin, Ann's Cookies et Albert Ménès vous proposent un cookie épicé, préparé soigneusement à partir de produits d'exception. Et pour lesgourmands de salé, voici une recette idéale pour un apéritif réussi. A vous de jouer !
Pourune trentaine de mini cookies salés
Difficulté :Facile
Préparation :30 min
Ingrédients
2 c. à café demélange méditerranéen ou tomates au basilic salé Albert Ménès |
[produit id='383'][produit id='301'][produit id='380']
Préparation
[gallery columns="1" size="large" ids="3838"]
Préchauffer le four sur 180°C. Battre au batteur plat le beurre et l'œuf jusqu'à ce que le l'œuf soit parfaitement intégré.
Mélanger la farine, le parmesan, les tomates et le basilic. Verser ce mélange dans le bol et battre.
Former des petites boules de 10/12g. Enfourner les boules sur une plaque recouverte de papier sulfurisé. Sortir la plaque quand les cookies sont légèrement dorés. Glisser la feuille de papier sulfurisé aves les cookies sur une grille ou un plan de travail pour les refroidir.
*Retrouvez tous les produits Albert Ménès et Ann's Cookies à La Grande Epicerie de Pariset sur leurs eshops respectifs :
Related products
-
Basil
Price: €3.45 -
Mediterranean Mix
Price: €5.90 -
Tomato with Salted Basil
Price: €6.10
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20215641 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20172546 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172464 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20174771 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20176921 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
8837 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173457 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174018 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173531 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20172933 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more