-
MenuBack
- CHRISTMAS SELECTION
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
- CHRISTMAS SELECTION
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes65269 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes44844 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes19079 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes12461 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Mocktail aux épices d'hiverDégustez un savoureux mocktail aux épices de saison lors de votre prochain apéritif automnalRead more
-
L'automne avec Albert Ménès250 viewsDécouvrez nos astuces pour affronter l'automne, nos produits indispensables et idées recettes pour vous régaler...Read more
-
Batch cooking: our tips and recipe ideas1261 viewsFind out all our tips for organising a successful week of batch cooking, as well as our tasty recipe ideas.Read more
Cocktail au Pisco du Manko Bar
Connaissez-vous le Pisco ? Cetteeau de vie de raisin est originaire du Pérou, et elle est la basedeprédilection du Manko Bar, ce restaurant branché parisien aux saveurs sudaméricaine ...
Leur cocktail signature ? LePisco Sour Manko
La recette du Pisco Sour : Pisco 1615 Quebranta Puro, Citron, Gomme, Bitter Manko.
Au-delà de la technique de la mixologie, c’est la recherche de nouvelles saveurs qui pousse les équipes du Manko à innover et proposer régulièrement de nouveaux cocktails signature…Thomas Fradon a accepté notre challenge et nous propose ici un cocktailimaginé sur mesure pour Albert Ménès. Son défi : choisir 3 de nos produits parmi la gamme premiumd'épices Albert Ménès, la Caravane des Epices. Curieux et fin connaisseur, il a sélectionné :le poivre sauvageVoatsiperifery aux senteurs si subtiles d'agrumes, le paprika fumé au bois dechêne,l'une de nos belles nouveautés 2018, et un indémodable, le sel au citron.
Un défi remporté haut la main ! Une explosion de saveurs et de textures pour ce cocktail inédit !
[caption id="attachment_4824" align="aligncenter" width="368"] Thomas Fradon (Manko) - Photos @Romain Lena[/caption]
IngrédientsPisco 1615 quebrantapuro |
[caption id="attachment_4853" align="aligncenter" width="477"] MankoSpecial : Pisco X Albert Ménès[/caption]
MANKO BAR: 15 avenue Montaigne 75008 Paris
L'abus d'alcool nuit gravement à la santé. A consommer avec modération.
[produit id='359'][produit id='647'][produit id='567'][produit id='386']
Related products
-
Oak Wood Smoked Paprika
Price: €4.80 -
Wild Voatsiperifery Peppercorns - Pepper Mill
Price: €16.10
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20215762 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172479 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Frichti x Albert Ménès
Posted in: Meetings12/04/20172510 viewsSuivez l'opération spéciale Bretagne de Frichti et retrouvez nos sardines à l'ancienne dans leur séléction gourmandeRead more
-
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172028 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20174812 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20177006 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
8942 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20173490 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174063 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20173567 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more